Glad

image52Jag ska träffa honom imorgon!!! (Med några andra kompisar också, som förra gången men det spelar ingen roll) Han svarade till slut... och vi pratade jättelänge :) Jag tror inte jag är kär i honom men det är alltid kul med nya vänner, särskilt om det är han såklart...

Tjejkväll

image53 Det var så kul igår! Alla tjejer i klassen (nästan...) var hos L och vi åt, pratade, dansade, skrattade, gjorde oss snygga och såg på film hela natten för att fira E's födelsedag...  Älskar dem verkligen mycket och hoppas vi snart gör om det igen

Kanelbulle

image51 Gissa vad jag har gjort idag?
Bakat kanelbullar! Var på stranden och då måste man nästan ha med sig bullar... Trevligt att bara sola, äta bullar, bada och prata med kompisar, väldigt skönt tycker jag.

Love dior

image50 I ♥ Dior
 Men vem gör inte det?
Sån kudde ska jag nog sy, så behöver jag inte slösa 1000 kronor, eller mycket mer...

Dior addict

image47 Älskar reklamen, den är så bra gjord! Läpparna blir så fina!

Glass i stora lass

image43 image44 Det här är nog favo-glassen... God sommar, höst, vinter och vår! Det är bara att äta och njuta...

Skärp

image42 Man kanske känner sig sugen på ett färgglatt skärp på sommaren, perfekta sommarfärger här ;)

Kjol

image41 Söt minikjol från asos... Somrigt med vitt men ändå några ljusblå mönster.

Top + Tunika

image37 image38 image39 image40 
Så här ska det se ut... Fina topar och tunikor från asos... Det är bara att njuta!

Mera skor

image35 Som jag sa, jordgubbar är fräscht nu på sommaren, och hela året om... Fräscha skor som är enkla men fina...
 image36  Högklackat för att vara lite finare, det är ju väldigt fint med rutigt och rosett...

Halsband

image33Ett sådant har Micha Barton och det är ju bara så sött! Jordgubbar är så fräscht sådär på sommaren.
 image34  Jättefint med olika halsbandmotiv tillsammans tycker jag... Ska nog köpa ett sådant snart... Inte ni?
 Från asos.com

Partyskor

image32Är de inte för söta? Perfekt för att festa! Kanske lite svårt att dansa med dem hela natten men fina är dem i alla fall!
 Från asos.com

flip flop

image31 Sommar, sommar, sommar... Man måste ju bara ha flip flop! Favosarna är nog de med hjärtan eller körsbär...
 Från asos.com

bikini

image30 Perfekt bikini för sommaren ;) Speciellt för de som är bruna som passar bättre i svart, så det kanske börjar bli ags att gå ut i solen och sola ;)
 från asos.com

Frukt

image29 Nu när sommaren är här och det är dags att ta på sig bikini kanske några tänker "Oj, hur ska jag få bort chokladen jag åt i vintras?" Ni har säkert försökt att få bort den i några månader, men tänkte att "äsch, jag har lång tid på mig..." men nu är det brottom!!!
 Tur att det är gott med frukt nu, alla möjliga ;)
 Men ni kan också gå ut med kompisar och gå, sitt inte hemma framför Tv'n hel dagen och ni ska få se att ni blir finast på stranden!
 Vill ni ha mer hjälp är det bara att fråga!

Fint

image27 Gud va fin! Samma färg som havet bakom, måste ha en sån i sommar på stranden. Kommer från Zara för de som tycker om den lika mycket som jag ;)

Jacka

image26 HM, såklart... så fin! Måsta ha den, fast det är ju sommar nu, så jag får vänta lite...

fråga

image25 Varför svarar han inte? Vi har bara känt varandra i ungefär en vecka men han är så snäll och rolig; nu har jag hans MSN men han svarar inte, han tycker jag är vacker, och märkte kanske mig för mer än ett år sen men ändå... Vad säger mig att han är intereserad av mig

Kyss

image24 Längtar så efter att få kyssa en kille, en speciell kille. Men det är ju lov så jag borde inte behöva vänta så länge längre... Och jag är säkert inte den enda som längtar <3

Strand

image23 Snart är det dags att gå till stranden och va vacker som Gisele. Det är så skönt att bara ligga på stranden, ensam som hon eller med snygga killar som tittar och som man kan titta på med solbrillorna som gömmer... Viva el sol y la playa!

Jeans

image21 
Köper man jeans och inget annat är jag säker på att man kan få en sån snygging


Snygga

image16image4image11image5image9image6image10image7image12image8image15 Många fina modeller och skådespelare som jag bara älskar: Keira Knightley, Gisele Bundchen, Kate Moss, Adriana Lima, Sienna Miller, Mischa Barton... Tänk om man kunde se ut så?

Äntligen sommarlov

Äntligen sommarlov Har väntat på det här så länge! Nu kan jag sluta vänta... Ska bara vila, slöa och sola hela sommaren... Ligga i solen på playan med kompisar och snygga killar. Jätteskönt att sluta tänka på skolan i två månader

Välkommen till min nya blogg!

image3Så, jag kan äntligen skapa en blogg utan att någon vet vem jag är... Jag hoppas ni kommer gilla den, ha en trevlig titt!

RSS 2.0